Promotiemogelijkheden

[English version]

appeventapp

Wat is AppEvent?  AppEvent is de App-community & discovery-tool voor iPhone en iPad!

Onze gebruikers houden van apps! Onze gebruikers gebruiken AppEvent voor maar één speciale reden: ze houden van app en ze willen en graag meer.

Promoot uw app met AppEvent! Wilt u snel en op korte termijn meer downloads van je app? Mail ons dan of neem direct contact op via +31 (0) 20 320 76 88.

Uw app in een top positie is de App Store? Het kan! Bekijk hier het uitgebreide  sales document met diverse voorbeelden en cases van campagnes en de zichtbare resultaten van onze acties.

AppEvent is dé partner voor marketing en pr van iOS-applicaties in Nederland en België. Onze app, met meer dan 100.000 actieve gebruikers, is het ideale medium om uw app naar een hoger niveau te tillen in de Nederlandse en Belgische App Store. U bent bij AppEvent aan het juiste adres als u op zoek bent naar een bedrijf om uw app te promoten op de Nederlandstalige markt.

 Sinds 2009 is AppEvent één van de meest succesvolle initiatieven op het gebied van apps.

AppEvent voorziet in alle facetten die komen kijken bij het creëren van een app: van branding, advies tot de lancering van uw app. Ook voor lange termijn succes met pr, social media marketing en advertising kunt u bij ons terecht. 

Of u nu klanten wilt bereiken of juist developers; wij kunnen u helpen deze doelen te behalen. Om een idee te schetsen van de jarenlange ervaring die wij in huis hebben: wij bestonden al voor de lancering van de eerste iPad!

De voordelen van AppEvent op een rijtje:

  • 
Meer dan 100.000 AppEvent-gebruikers. Dit aantal stijgt nog iedere dag.
  • Direct zichtbaar resultaat in de AppStore op de dag van de promotie.
  • Ook na afloop van de promotie nog steeds zichtbare groei in het aantal downloads.
  • De belangrijkste spil op app gebied in de Nederlandstalige markt.

Naast het promoten van uw app bieden wij uitstekende marketing- en pr diensten aan om uw app op de kaart te zetten in de Nederlandstalige markt. Want de marketing op het gebied van apps is een tijdrovend en ingewikkeld proces. Maar onze expertise zal u helpen uw doelen te verwezenlijken.

Andere diensten die wij leveren:

Public Relations

Bekendheid krijgen in de media is goud waard, want bekendheid stimuleert de downloads. Ons netwerk vol met relevante media en bloggers helpt mee om uw app onder de aandacht van de gewenste doelgroep te brengen.

App Store Search Engine Optimalization (ASO)

Er zijn 1 miljoen apps in de App Store verkrijgbaar. Wij begrijpen hoe de zoekmachines van de App Store werken en hoe dit gerelateerd is aan traditionele SEO voor websites. Met deze kennis kunnen wij de vindbaarheid van uw app optimaliseren.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact op met ons kantoor in Amsterdam en wij voorzien u graag van meer informatie. Tel: +31 (0)20 320 7688.