Volg AppEvent

Er zijn veel verschillende manieren om AppEvent te volgen, en dus tijdens de acties zo snel mogelijk op de hoogte te zijn over de gratis applicatie van de dag! Hieronder zie je een overzicht.

appeventappAppEvent-app Met de app kan je in één oogopslag zien welke app wanneer gratis is of is geweest. Bovendien sturen we elke dag om 12 uur  een pushnotificatie om het jou nog makkelijker te maken de gratis app van die dag te ontdekken. Een volledige beschrijving is hier te vinden, de app is hier te downloaden in de App Store.Er zijn veel verschillende manieren om AppEvent te volgen, en dus tijdens de acties zo snel mogelijk op de hoogte te zijn over de gratis applicatie van de dag! Hieronder zie je een overzicht.

Nieuwsbrief Wil je elke dag een mail in je inbox met de gratis applicatie van die dag? Dan moet je je zeker aanmelden voor de nieuwsbrief van AppEvent. Elke dag tijdens een actie krijg je rond 12 uur  een mailtje met de gratis applicatie van die dag.

Twitter AppEvent heeft – je zou haast zeggen natuurlijk – ook een eigen Twitter account! Als je @AppEvent volgt dan krijg je natuurlijk elke dag de gratis applicatie te horen, maar we houden je ook op de hoogte van ander nieuws. Ook houden we geregeld acties op Twitter waarbij je een tweet van ons moet retweeten om mee te doen. Als je zelf Twitter hebt, wees er dan zeker van dat je @AppEvent ook volgt! Het Twitter account van AppEvent kan je vinden op http://twitter.com/AppEvent

Facebook We hebben Twitter, maar als je meer een fan bent van Facebook hoef je ook niet te treuren. Op ons eigen Facebook account plaatsen we direct alle berichten die ook op de site worden geplaatst. Een nieuwe gratis applicatie, een nieuwe actie of een ander nieuwtje? Je ziet het direct op het Facebook account! Daarnaast kan je reageren op het bericht, en natuurlijk zo vaak op Like drukken als je maar wilt! AppEvent is op Facebook te vinden via http://www.facebook.com/AppEvent

RSS Feed AppEvent biedt ook een RSS feed aan. Als je je abonneert op die RSS feed in een RSS feed reader, zoals Google Reader, dan kan je makkelijk zien wanneer er een nieuw bericht is geplaatst op AppEvent. Gebruik je al een RSS feed reader, zorg dan dat je ook geabonneerd bent op de RSS feed van AppEvent! Het adres van de RSS feed is http://feeds.feedburner.com/AppEvent.